Szalonp Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Hej Jestem studentką 2 roku Gospodarki Przestrzennej UWR mam warunek z jednego przedmiotu i boje się że złapie jeszcze jeden z jego kontynuacji :/ Chciała bym przeniesc się na inną uczelnie żeby studiować zaocznie i nie stracić tych 2 lat :/ Czy znajdę tutaj studenta który był w podobnej sytuacji i udało mu się przenieść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Można się przenieść ale bardzo skomplikujesz sobie sytuację bo dostaniesz do zaliczenia warunek i różnice programowe plus normalny program Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalonp Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 10 minut temu, Szalonp napisał: Hej Jestem studentką 2 roku Gospodarki Przestrzennej UWR mam warunek z jednego przedmiotu i boje się że złapie jeszcze jeden z jego kontynuacji :/ Chciała bym przeniesc się na inną uczelnie żeby studiować zaocznie i nie stracić tych 2 lat :/ Czy znajdę tutaj studenta który był w podobnej sytuacji i udało mu się przenieść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalonp Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 A gdyby udało mi się znaleźć uczelnie bez tego przedmiotu generalnie chodzi o GIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 To i tak masz za malo punktów ects na zaliczenie semestru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalonp Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Czy jest jakieś rozwiązane tej sytuacji tak żeby nie tracić tych 2 lat lub przynajmniej roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Możesz próbować się przenieść ale nie znaczy to że będzie lżej. Nawet jeśli nie będzie tego przedmiotu to dostaniesz inne do zaliczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...