Seatteri Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Witam! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad podjęciem studiów. W tygodniu pracuję, więc chciałbym wybrać jakieś zaoczne. Zastanawia się nad transportem, jednak z matematyki nigdy nie byłem za dobry. Próbowałem już coś studiować jednak ze słabym skutkiem. Jednak świat idzie do przodu, a wiadomo że bez jakiegoś zawodu duzo nie zdziałasz. Jakie są wasze opinie? polecacie jakieś inne kierunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Świetny kierunek ale bez matematyki będzie Ci bardzo trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seatteri Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jest to jeden z interesujących kierunków, niedaleko mnie. Jakie byłyby jeszcze interesujące? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Hehe no nie wiem. To nie miesny. Studia wybiera się zgodnie z zainteresowaniami i pasją. Mówi się że tak jak w mięsny im więcej miesa w szynce tym lepiej to o studiach mówi się że im bardziej techniczny kierunek tym większy popyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seatteri Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Myślałem coś o szkole policealnej płatnej, na jakimś kierunku technicznym ale teraz sam już nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 To Bez sensu. Szkoła policealna praktycznie nic nie daje. Możesz podciągnąć się z matematyki i iść na transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seatteri Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 a jakiś inny kierunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...