Espresso Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Witam Na stronie OKE wychodzi mi że nie muszę uiszczać opłaty , ale chciałem się jeszcze upewnić. Za pierwszym razem złożyłem deklarację maturalną , ale nie podszedłem do matury.Za drugim podszedłem i zdałem.Teraz podchodzę za trzecim razem , żeby sobie poprawić i mam pytanie. Czy liczą się fizyczne podejścia (czyli byłem i napisałem) , czy samo złożenie deklaracji jest tak traktowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zadzwoń do OKE i się dowiesz. Moim zdaniem same deklarację wystarczą, dlatego, że muszą dla CIebie przygotować arkusze maturalne i ponieść koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espresso Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Dla świętego spokoju pojechałem osobiście , dostałem odpowiedź że liczą się fizyczne podejścia (Czyli napisanie i oddanie arkusza).Na stronie OKE przy wybraniu egzaminów które zdaję , też wychodzi 0 zł. Zdaję w szkole zaocznej , tak więc wolę się w 15 miejscach upewnić czy wszystko jest ok :--) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...