mahoska Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Hej. Za pół roku bronię licencjat z filologii angielskiej i zastanawiam się, czy kontynuować mgr w Polsce, czy może jednak wyjechać na mgr do UK. Jako, że jesteśmy jeszcze w UE mogę dostać kredyt w wysokości 10 tysięcy funtów na studia mgr w UK, by opłacić te studia (Teaching English as a second language). Szczerze mówiąc mam dylemat, bo z jednej strony mogę się bardziej usamodzielnić w Anglii i znaleźć lepiej płatną prace po studiach. Z drugiej strony nie wiem, czy po studiach nie zechcę wrócić do Polski, a wtedy czeka mnie 500 złotych miesięcznie kredytu jeśli będę zarabiał więcej niż 3500 brutto. Co Wy myślicie o tym wyborze? Jest może ktoś z anglistyki, kto stał/stoi przed podobnym wyborem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Moim zdaniem warto spróbować. Na pewno da Ci to niezłego kopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...