dziarnik Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Witam wszystkich, jestem na ostatnim siódmym semestrze logistyki na PŚk i chciałbym przenieść się na drugi stopień (dziennie) do Poznania. Myślę że dalej chciałbym studiować logistykę, ewentualnie coś podobnego. Z tego co szukałem to logistykę drugiego stopnia pożna studiować na PP, WSL (płatne niestety), WSB (chyba też płątne). Może wie ktoś jeszcze gdzie mogę studiować logistyke na drugi stopniu w poznan.studia.net, bez opłat, ewentualnie czy ciężko było by dostać się na PP (90 miejsc). Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tu masz wszystkie uczelnie oferujące logistykę z Poznania. Niestety bez podziału na stopnie http://poznan.studia.net/logistyka Z tego co widzę nie masz zbyt dużego wyboru. Co do odpłatności to każde studia są płatne. Przy czym jedne z podatków a drugie bezposrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarnik Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Właśnie z tej strony skorzystałem i niestety wybór jest mocno ograniczony, a nawiązując do darmowych studiów miałem na myśli te nieopłacane bezpośrednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Spróbuj w Lesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarnik Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tylko, że chciałbym się przenieść do większego miasta, wiadomo więcej możliwości itd. W przenosinach z Kielc do Leszna nie widzę zbytniego sensu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 To spróbuj do Warszawy albo Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narybek Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 a co z Krakowem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 A co ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...