Ania:) Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Witam, Obecnie uczę się w liceum w Anglii i nie długo będę pisała egzaminy A-Level (matura). Chciałabym studiować fililogie Anglielską na Uniwersyteczie Warszawskim. Uczę się obecnie Biznesu, języka Angielskiego, języka Francuskiego i historii (Polski też będę pisała). Nie wybrałam matematyki jako przedmiot dlatego że tutaj w Anglii nie ma takiej potrzeby ale wiem żeby studiować filologie Anglielską na UW trzeba zdać miedzy innymi polską maturę z matematki. Czy przez to że nie zdaje jej mogę mieć mniejszą szansę żeby się dostać na UW aby studiować Angielski czy są inne zasady dla kandydatów z zagranicy? Dodam też że mówię po Anglielsku płynnie - mieszkam tu już 12 lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Z zagraniczną matura to już musisz pisać do działu rekrutacji UW. Oni Ci dość szybko i sprawnie odpowiedźa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania:) Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Dobrze, tak zrobię. Bradzo dziękuje za odpowiedź:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...