bartoszek19 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Czesc Jaki czynnik zadecydowal ze wybraliscie taki a nie inny kierunek studiow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Błędny:) Popularność kierunku w danym okresie, co nie zdaje egzaminu, bo trendy są sztucznie wkręcane maturzystom, trzeba to dobrze przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszek19 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ale i tak każy wybierze to co chce nawet jeśli kierunek jest mało opłacalny i przyszłościowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegla Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ale i tak każy wybierze to co chce nawet jeśli kierunek jest mało opłacalny i przyszłościowy... Uważasz, że powinien być przymus studiowania jedynych słusznych kierunków? To powiedz, po czym praca jest na 100% i w dodatku na bank zgodna z oczekiwaniami kandydata na studia - pomijając seminarium duchowne. U mnie czynnikiem decydującym był pewien motyw przewodni, który łatwo wychwycić z listy kierunków, jakie brałam pod uwagę: kierunek logistyka (dość szybko odrzucona), transport i budownictwo drogowe. Wybór padł na to ostatnie, ale zawodowo choć zajmuję się budownictwem, to już zdecydowanie nie drogowym, bo w trakcie studiów zainteresowało mnie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrika Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 To, jakie przedmioty szły mi wybitnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubbiners Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 To, jakie przedmioty szły mi wybitnie... Cóż to było zatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrika Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Angielski głównie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czornydanio90 Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 U mnie to było głównie - chęć pracy z ludźmi i pewność zatrudnienia po studiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...