Tobiasz Zieliński Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Hej.Zastanawiam się nad kierunkiem bankowość i finanse cyfrowe na ułamek.Mam problem jestem słaby z angielskiego i nie dam rady pisać angielskiego rozszerzonego .Dużo jest chętnych na kierunek .Zaciekawił mnie ten kierunek i chciałbym się dostać na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 A co chciałbyś po tym kierunku robić? To na pewno kierunek czy specjalność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Zieliński Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Kierunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 nie sądze aby były tam wysokie progi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...