zuzik Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Witam, przeczytałam już bardzo dużo różnych artykułów, opinii na forach i opisów. Niestety nadal nie wiem. Jestem osobą, która lubi widzieć wszystko czarno na białym, konkretnie i wcześniej, jednak mimo to nie umiem wybrać swojej życiowej ścieżki. Z matematyką radzę sobie całkiem nieźle. Będę zdawać rozszerzenia z matmy, angielskiego i geografii. Dużo myślę o FiR i chyba wolę zaoczne, tak aby łączyć studia z pracą. Czy samo to jest dobrym pomysłem? Zależy mi na tym aby w przyszłości mieć dobrze płatną i stabilną oraz nienudną pracę. Nie wiem też jakie uczelnie mogłabym rozważać. Uniwersytet Ekonomiczny w poznan.studia.net, a może Łódzki, czy któraś z warszawskich uczelni? Czy ewentualnie po gospodarce przestrzennej znalazłabym dobrą prace, pytam, bo raczej nie znalazłam takich opinii, a myślę o tym jako o drugiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Studia niestacjonarne to bardzo dobry pomysł. Są trudniejsze że względu na mniej czasu dla siebie ale za to po studiach masz już doświadczenie. Wybierając miasto do studiów kieruj się tym czy z tym miastem chcesz związać swoją przyszłość. Nie wiem dlaczego kierujesz się praca? Przecież tak się nie da skończyć studiów. Studia wybiera się zgodnie z zainteresowaniem. Gospodarka to świetny i pasjonujący kierunek. Trzeba dobrze rysować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzik Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 To prawda, jeśli chodzi o pracę w przyszłości wszystko zależy ode mnie. Wierze, że ambicja pozwoli mi wiele osiągnąć. UE w poznan.studia.net + zaocznie FiR to dobry plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Pewnie, tym bardziej że Poznań daje szerokie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzik Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...