Skocz do zawartości
tatata

najbardziej optymalna sciezka kariery

Rekomendowane odpowiedzi

studiuje zaocznie na politechnice, kierunek zarzadzanie inzynierskie. specjalnosc jaka chce wybrac to Inżynieria systemów produkcji

w przyszlosci najbardziej chcialbym otworzyc wlasna działalnosc gospodarcza, inna opcja pracowac w sektorze produkcyjnym/jakosciowym/pracowac z ludzmi i pochodne zwiazane ze specjalnoscia.

praca w jakim obszarze dawałaby najwieksze przyuczenie/doswiadczenie i jakie kursy sa najbardziej pozadane w tej dziedzinie 

jesli bylibyscie na moim miejscu to jak najrozsadniej mozna rozdysponowac czas miedzy studiami a poczatkiem 'kariery'

chcialbym abyscie mi doradzili poniewaz macie wieksza wiedze i doswiadczenia na ten temat

pzdr :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Spacer z psem,trening (siłowy/fitness + powoli wracam do Zumby bo są zajęcia obok mnie),czytam książki no i jak wracam po pracy to gotuję od razu posiłki na następny dzień więc też trochę schodzi  Chce też powoli,małymi krokami wdrażać nowe nawyki czyt.nauka angielskiego i dokształcanie się chociażby w formie kursów(dzisiaj już zaczęłam sobie powoli to wdrażać z racji weekendu i wolnego czasu). Weekendami sobie maluję/rysuje,dzisiaj składałam też puzzle 3D(mega spoko), no ja lubię takie artystyczne rzeczy więc najczęściej po takie hobby sięgam,a zwłaszcza takie które mogę robić w zaciszu domowym  https://swidnica24.pl/2025/11/kreatywne-hobby-po-pracy-dlaczego-coraz-wiecej-doroslych-wybiera-sztuke/ No i ostatnio zastanawiałam się nad jakimś kreatwnym hobby, może malowaniem
    • Drogie dziewczyny jakie macie zainteresowania Czym się zajmujecie na co dzień  po pracy? Szukam dla siebie jakiegoś hobby na zimne jesienne wieczory
    • Zbawienie. Jestem zachwycona. Skóra bez zbędnego owłosienia już od roku. Raz na 6 miesięcy zabieg przypominający. Bez papieru ściernego na skórze, bez wrastających włosków, bez podrażnień, bez zapalenia mieszków włosowych, bez konieczności golenia się co 2 dni, bez konieczności pakowania golarki na wyjazdy. Polecam.  Natomiast posiadaczki włosów blond moga być niezadowolone.  w telegraficznym uproszczeniu: wiązka lasera dociera do cebulki włosa i jest pochłaniana przez melanocyty, czyli komórki barwnikowe regulujące kolor włosów. W procesie uwalniania energii cieplnej, cebulka zostaje zniszczona i włos przestaje rosnąć. Niezbędna jest do tego wyżej wspomniana melanina, a przy włoskach blond niestety nie ma jej zbyt wiele. Dlatego u blondynek zabiegi mogą być nieefektowne.  MOgę też od siebie polecić tutaj profesjonalny gabinet depilacji laserowej w Warszawie https://estebelle.com.pl/ Mają tam dobre urządzenie tak więc możecie liczyć na efekty.  
    • Womens From Your Town - No Verify - Anonymous Sex Dating https://SecreLocal.com Womens From Your Town - Anonymous Adult Dating - No Verify
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.