gumis Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Siemanko Czy są tutaj studenci z Krakowa? Jakie kluby odwiedzacie, gdzie się bawicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Może mi ktoś polecić gdzie można zjeść coś dobrego w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korowiow Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Pewnie tak jak ja szukacie miejsc fajnych, ale niedrogich. NIedawno kumpel namówił mnie do kupna karty lookmap i teraz mam zniżki właśnie w klubach, restauracjach, fajnych knajpkach i kawiarniach. Z kartą mogę też taniej w wybranych miejscach grać w bilard, korzystać z siłowni czy iść na ściankę. Piwo za 5 zł przy rynku albo obiad z 40% zniżką naprawdę do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...