Terefere Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 według regulaminu uczelni, na której miałam rozpocząć studia, skreślenie z listy studentów może mieć miejsce m.in., gdy nie stawię się na immatrykulacji i nie złożę ślubowania. i właśnie nie zamierzam się tam stawić. pytanie tylko czy przez to grożą mi jakieś inne konsekwencje? mogę np. utracić punkty ECTS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Na większości uczelni imatrykulacja jest nieobowiązkowa. Sam na swojej nie byłem. Nie ma to nic wspólnego z ECTS więc nie do końca rozumiem za co mieli by Ci je zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madeline Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Mi się wydaje, że im chodzi o dokumentację, w takim sensie, że jak nie pójdziesz na imartykulację, to musisz podpisać ślubowanie i umowę dotyczącą studiów w dziekanacie. Po prostu chcą mieć papier, że się zgadzasz na zasady panujące na uczelni, regulamin itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...