Patrycja Gralewska Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Witam czy ktoś z was może wie orientuje sie jakie pytania mogą paść na rozmowie sprawdzającej poziom mojej znajomości języka angielskiego? Skończyłam licencjat z pedagogiki. Od października wybieram się na studia II stopnia. Mam mieć rozmowę sprawdzająca. Wiem tyle ze będą pytania ogólne. Może ktoś z was miał taką rozmowę ? Podpowiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Poszukaj grupy na Facebook na pewno Ci szybko pomoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Gralewska Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 No niestety. Grupa ta słabo funkcjonuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Grup filologii angielskiej jest na pewno kilka. Która uczelnia po licencjacie z pedagogiki przyjmie na II stopień filologii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Gralewska Opublikowano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 LSW w Warszawir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Czyli prywatna... To ciekawe na jakiej podstawie to robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...