kamil025 Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wiem że już wrzesień, i rok akademicki się zbliża, ale ma teraz duży dylemat w głowie. W październiku zaczynam 1 rok studiów na Uniwersytecie Rzeszowskim. Wszystko pozałatwiane, akademik zapłacony, nic tylko studiować. Ale problem w tym że nie wiem czy chce studiować w tym mieście. Kraków daje chyba więcej możliwości niż Rzeszów, oraz bardziej go znam bo bywam w nim częściej (mieszkam pomiędzy Krakowem a Rzeszowem). Chce studiować ekonomie, i nie wiem czy zostać w Rzeszowie, czy przenieść do Krakowa póki jeszcze jest na to czas. A może zacząć studiować na uczelni prywatnej w Krakowie. Co o tym myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Kraków daje zdecydowanie szersze możliwości niż Rzeszów, to fakt, ale czy studia w Rzeszowie są gorsze? nie sądze, nie na tyle aby wszystko zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...