JVC 231 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Cześć, Jestem studentem 3 roku logistyki. Miło do was dołączyć i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Cześć, zapraszam do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Świętoniowski Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Witaj Dopiero co tutaj wbiłem, nie ogarniam zbytnio forum, wybacz, że będę próbował się doinformować pod Twoim tematem Jestem na ostatnim roku liceum, powoli rozglądam się za studiami i stąd pytanko dotyczące studiów wokalistycznych - mianowicie, czy jak sama nazwa mówi wystarczy śpiew, aby dostać się na owe studia, czy trzeba jednak umiejętnie posługiwać się jakimś instrumentem? Ktoś coś wie? Z góry dziękuję za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 To jest dział przedstaw się. Zapytaj w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...