zoo Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jakie badania są robione na kierunku biotechnologia oraz jaka jest ich cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 o jakie badania pytasz? bo nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoo Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Chodzi mi o badania lekarskie. Jakie badania przeprowadzi lekarz medycyny pracy oraz jaka będzie ich cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dostaniesz skierowanie to badania będą za darmo. Są to podstawowe badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damazgronostajem Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Badania lekarskie na tego typu studia nie są jakieś traumatyczne. Głównie to wywiad, mierzenie ciśnienia, badanie wzroku. Nic nadzwyczajnego. Uczelnia daje skierowanie na badania, była lista instytucji, które podobno robią te badania za darmo, ale ja robiłam je w rodzinnym mieście i zapłaciłam 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...