Skiciara Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witajcie. Mam pytanie. W czerwcu pisałam podanie z prośbą o możliwość przeniesienia obrony pracy na wrzesień. Dostalam pozytywna odpowiedz. Mamy już sierpień. Czy powinnam jakoś skontaktować się z uczelnią? Nie wiem dokładnie na kiedy mam wyznaczony dokładny termin obrony i czy wogole zostal wyznaczony. Na ile przed obroną praca musi zostać zaakceptowana przez promotora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Mogłabyś pisać w tym samym temacie, było by łatwiej dla wszystkich. Skontaktuj się z Dziekanatem, zapytaj. Jednak najczęściej jest tak, że to Ty zdając pracę dajesz sygnał to wyznaczenia obrony. Termin od zdania pracy to zazwyczaj około 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiciara Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 ok. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...