Gość kasia7 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Cześć,cześć ; ) za rok przymierzam się do matury i planuję pójść w kierunku muzykoterapii. Jako,że muzyka jest jedną z ważniejszych rzeczy w moim życiu,chciałabym w przyszłości poprzez dźwięki,które są często katalizatorem naszych przeżyć i emocji ,oraz taniec - pozwolić ludziom zrelaksować się i pozwolić im wyrzucić z siebie wszystkie niepotrzebne złe emocje. Słyszeliście może,gdzie mogłabym znaleźć takie studia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina6 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 A na co wpływa ta muzykoterapia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Generalnie chodzi w tym o to,żeby polepszyć samopoczucie człowieka,poprawia układ krążenia. Jeżeli jest dobrana np odpowiednia muzyka pozwala ona złagodzić ból,i to w tym jest najlepsze. ; ) Zresztą chyba każdy potwierdzi,że zależnie od danej piosenki z człowieka mogą wypływać niesamowite emocje,od smutku po radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina6 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nawet ja mogę to potwierdzić ;P a gdzie bym mogła pracować po muzykoterapii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ten zawód jest bardzo zbliżony do pracy zwykłego terapeuty tyle że w tym przypadku dużą role musi odgrywać właśnie muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudentSesja Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 http://www.muzykoter...-muzykoterapii/ chodzi ci o coś takiego? Tak wgl. to chyba sens jest iść na fizjoterapie, a potem jakiś kurs, ale ja nie wiem tak sobie pisze kasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 no właśnie,wg mnie nie dokonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina6 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 według mnie może się to wydawać ciekawe ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StudentSesja Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Czemu? Wpisz sobie w google i poszukaj:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letitbe Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Na fizjoterapii można sobie wybrać taką specjalność. Pewnie po psychologii też. Myślę że warto najpierw pójść na takie bardziej ogólne studia, a potem specjalizować się w muzykoterapii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 czyli jak pójdę na psychologię,potem będe miała opcje iść dalej na muzykoterapie,tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrika Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 I na jakiej uczelni będziesz studiować? Wiesz już? W tym linku, który StudentSesja opublikował wymieniono konkretne uczelnie i są to studia podyplomowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...