BettyBu Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam jestem nowym użytkownikiem i nie mam pojęcia gdzie pisać ten temat wiec bardzo przepraszam jeżeli to nie jest odpowiednie miejsce. Chciałabym się spytać wszystkich forumowiczów czy istnieją studia z wydziałem kryminalistyki ? jeżeli tak to czy jest tam dużo chemii i gdzie po tych studiach mogę się dostać , bardzo chciałabym pracować w Stanach Zjednoczonych w takim miejscu jak u nas CBŚ czy ABW u nich (CSI) . Słyszałam ze jeżeli chce się pracować w Stanach na podobnych stanowiskach trzeba płacić za jakiś papierek kupe kasy i zdawać bardzo trudne egzaminy , w Polsce nie liczyłabym na wysoka pensje dlatego nastawiam się na wyjazd jednakże jeżeli wyjazd by nie wyszedł chciałabym pracować w CBŚ albo ABW jeżeli ktoś z Was wie jak się dostać do takich biur to bardzo bym prosiła o udzielenie kilku informacji jestem przed wyborem przyszłości , a jedyny przedmiot jaki mnie kręci to historia , a wiem że to jest klucz do takiego zawodu. Innym moim pomysłem z kolei było Ratownictwo medyczne , ale myślę, że tam się również liczy Studia na kierunku chemia , z którą sobie nigdy nie radziłam i nie radzę . Liczę na Waszą pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jeśli się nie mylę to w Gdańsku jest kryminalistyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 nie tylko w Gdańsku, taki kierunek jest tez na kilku innych uczelniach w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokq Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam jestem nowym użytkownikiem i nie mam pojęcia gdzie pisać ten temat wiec bardzo przepraszam jeżeli to nie jest odpowiednie miejsce. Chciałabym się spytać wszystkich forumowiczów czy istnieją studia z wydziałem kryminalistyki ? jeżeli tak to czy jest tam dużo chemii i gdzie po tych studiach mogę się dostać , bardzo chciałabym pracować w Stanach Zjednoczonych w takim miejscu jak u nas CBŚ czy ABW u nich (CSI) . Słyszałam ze jeżeli chce się pracować w Stanach na podobnych stanowiskach trzeba płacić za jakiś papierek kupe kasy i zdawać bardzo trudne egzaminy , w Polsce nie liczyłabym na wysoka pensje dlatego nastawiam się na wyjazd jednakże jeżeli wyjazd by nie wyszedł chciałabym pracować w CBŚ albo ABW jeżeli ktoś z Was wie jak się dostać do takich biur to bardzo bym prosiła o udzielenie kilku informacji jestem przed wyborem przyszłości , a jedyny przedmiot jaki mnie kręci to historia , a wiem że to jest klucz do takiego zawodu. Innym moim pomysłem z kolei było Ratownictwo medyczne , ale myślę, że tam się również liczy chemia , z którą sobie nigdy nie radziłam i nie radzę . Liczę na Waszą pomoc:) Z tego co mi wiadomo to kryminalistyka jest w Gdynii - Wyższa Szkoła Administracji i Biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...