Martyna Jaśkiewicz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam, Jestem tegoroczną maturzystką. Dostałam się na pielęgniarstwo w Kielcach i na pedagogikę na UKSW w Warszawie ? Nie wiem co wybrać. Co będzie bardziej prestiżowe ? Jakieś rady ? Jak uważacie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 nie wiem, musisz wybrać to co Cię bardziej interesuje, prestiż? nie rozumiem jakie ma znaczenie? Tu chodzi o to czym chcesz się w przyszłości zajmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martyna Jaśkiewicz Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Chodzi o to, że Kielce nie są tak prestiżowym miastem jak Warszawa, gdzie jest więcej miejsc pracy i lepszą przyszłość. Tylko nie wiem czy to jest aż tak ważne. Kończąc pielęgniarstwo w Kielcach mam szanse na zatrudnienie w stolicy ? Jak sądzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 tak, masz szanse na zatrudnienie w stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tcheinava Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Zostając pielęgniarką znajdziesz pracę w każdym mieście. Obecnie pielęgniarka to zawód deficytowy, wszędzie są poszukiwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Przy czym pielęgniarka to misja a nie zwykły zawód i trzeba czuć powołanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...