Izabela Nowicka Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Dostałam się na studia magisterskie z filologii angielskiej na UŚ i UJ. Którą uczelnię wybrać? Słyszałam negatywne opinie o filologii w Krakowie a o UŚ czytałam, że jest bardzo wporzadku. Czy ktoś może się podzielić doświadczeniami/ wspomóc radą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Raczej kieruj się tym gdzie bedzie Ci lepiej i wygodniej studiować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabela Nowicka Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Tu i tu mi daleko, więc raczej bez różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Pojedź na obie uczelnie i zobacz na infrastrukturę. Opiniami w Internecie się nie kieruj. Możesz popytać na grupach na Facebook. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izabela Nowicka Opublikowano 22 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Ooo dobry pomysł;) Dzięki za podpowiedź i odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 cieszę się że Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...