Shocker740 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam, mam na maturze wyniki: j pol. 67% j. angielski. 92% matematyka. 76% rozszerzona geografia 27% rozszerzony język angielski 38% Czy mam jakieś szanse na dostanie się na którekolwiek z podanych kierunków na UMK w Toruniu, jestem technikiem geodetą i muszę się zdecydować na studia do 10 lipca, proszę o pomoc. - automatyka i robotyka - Kierunek ekonomia - finanse i rachunkowosc - gospodarka przestrzenna -informatyka stosowana - Podyplomówki z zarządzania Mogę złożyć opłatę na 4 ewentualnie 5 kierunków z podanych, nie wiele się przykładałem do matury, proszę o pomoc - na które się dostanę i czy sobie dam radę z takimi wynikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samer Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Cytuj rozszerzona geografia 27% "jestem technikiem geodetą" - grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shocker740 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Przymknijmy na to oko jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Kierunki ekonomiczne wydają się w zasięgu. Bez rozszerzenie nie ma co się pchać na AiR czy informatykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...