miszczunio Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 witam, marzę o kierunku "e-biznes" na studiach magisterskich, ale wiem, że po licencjacie z filologii nie mógłbym iść na ten kierunek potem, więc pytanie czy po tych kierunkach licencjackich mógłbym iść na "e-biznes" lub "ecommerce" jako kierunek magisterski (na stronach uczelni nie mogę znaleźć wymogów): Podyplomówki z zarządzania spec. marketing; GLOBALNY BIZNES, FINANSE I ZARZĄDZANIE (GOVERNANCE); finanse i rachunkowość spec. międzynarodowe rynki finansowe; Stosunki międzynarodowe? pytanie 2, żeby nie dawać kolejnego posta - czy jak na tej uczelni i kierunku http://oferta.sgh.waw.pl/pl/studialicencjackie/glo/Strony/default.aspx wymogi rekrutacyjne, które wypisane są gdzieś w połowie strony są 4, a ja nie spełniam tylko pierwszego, bo nie zdawałem ani fizyki ani matmy rozsz. to nie mogę aplikować na kierunek czy po prostu będę miał mniejsze szanse w rekrutacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 1. Podyplomówki z zarządzania, Kierunek ekonomia, FiR i podobne. Ogólnie ekonomiczne 2. możesz aplikować, policzą Ci 0 punktów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...