miszczunio Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 witam serdeczne, trochę późno na to pytanie, ale tak wyszło. Otóż sprawdzałem na studia.net uczelnie publiczne w Warszawie. Będąc pewnym, że strona serio pokazuje ucelnie publiczne byłem w trakcie składania papierów i okazało się, że jednak publiczne nie są. Po sprawdzeniu na wikipedii okazało się, że w Warszawie jest może nie całe 15 publicznych uczelni, których kierunki nie przekonują. Tu pytanie, czy ja coś źle sprawdzam i dla przykładu na WMSB można jakoś bezpłatnie dostać się na studia stacjonarne jak wskazuje strona studia.net, czy naprawdę jest tak mało uczelni publicznych? Bo jeśli naprawdę jest tak mała ilość to dostanie się na studia bezpłatne jest rzeczą niesamowicie trudną, o czym niestety nie miałem pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 warszawa.studia.net Po lewej masz uczelnie publiczne po prawej prywatne. Nie ma studiów bezpłatnych. Są tylko różne formy finansowania. Studia na uczelni publicznej finansowane są z pieniędzy podatników, a te na prywatnych - finansowane są bezpośrednio. W którym miejscu widzisz to, że WSMB to uczelnia publiczna? bo ja widzę, że niepubliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie odpowiedziales. Mógłbyś to pokazać? Wprowadasz ludzi w bład. Strona idealnie dzieli uczelnie publiczne i niepubliczne. Gdzie po lewej są publiczna (wyraźnie u gory zaznaczone)a po prawej niepubliczne. No ale jeśli ktoś ma problem z rozumieniem to już trudno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...