SenserV6 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Witam, w tym roku będę się starał dostać na kierunek Finanse i Rachunkowość na PRz. Patrząc na to że w zeszłym roku było 300 miejsc byłem dobrej myśli, jednak ostatnio przeczytałem o zmianach w liczbie miejsc, która ma drastycznie spaść. Czy z wynikami matur na poziomie: studiuj matmę P - 94%, ang P - 86%, geografia R - 48%, polski P - 64%, mam jakiekolwiek szanse na dostanie się? Poza tym prosiłbym o podanie uczelni na których mógłbym studiować ten kierunek i które znajdują się w południowo-wschodniej części kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Ten rok jest pierwszy po zmianach więc trudno powiedzieć jakie będą progi. Wejdź na studia.net wybierz województwo później kierunek j masz tam uczelnie które to prowadzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Łysiak Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Hej jakie zaszły zmiany?? I jak SenserV6 jesteś studentem PRz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Poczytaj forum. Wszystkie jest opisane. Zmiany dotyczą finansowania uczelni a co za tym idzie zmiany w limitach przyjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Łysiak Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nigdzie nie mogę znaleźć, coś zmieniło się w formie, organizacji studiów? Jesteś studentem PRz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 W finansowaniu. Pieniądze nie są już płacone za studenta a za osiągnięcia naukowe uczelni. Tak bardzo z grubsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina Łysiak Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Okej, dzięki zobaczymy jak to będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...