przebojem Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Hej , Jestem nowy na tym forum pisałem tegoroczną maturę , moje wyniki to - 84% z języka angielskiego - 56% z matematyki poziom rozszerzony, - 32% z fizyki poziom rozszerzony Niestety fizyka poszła nie po mojej myśli i tutaj moje pytanie złożyłem podanie na Politechnikę Warszawską na AiR na wydział inżynierii produkcji. Z kalkulatora zamieszczonego na stronie wynika , że mam 109 punktów w zeszłym roku próg wynosił 118 punktów . Czy mam realne szanse dostania się na ten kierunek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Masz szansę z pewnością, próg często "skacze". Z tego co pamiętam, to na PW można wybrać 5 kierunków w jednej cenie, więc na pewno ustaw na kolejnych miejscach kierunki o niższych progach, żeby potem nie zostać z ręką w nocniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przebojem Opublikowano 2 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Mam taką nadzieje , dzięki za odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...