Kasiawicher Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Witam wszystkich, mam pytanie do ludzi, ktorzy rok temu starali sie dostac na dietetyke w Bytomiu na SUMie, ile uzyskaliście procent na Studia na kierunku biologia podstawowej(zdawałam rozszerzona, ale punkty przelicza sie na podstawe) lub na innym przedmiocie, ktory zdawaliscie zeby sie tam dostac? Zdaje sobie sprawe, ze co roku progi punktowe są inne, ale chce wiedziec tak orientacyjnie czy mam jakies szanse. Z gory dziekuje za odpowiedz, pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 W dziale przedstaw się? to nie jest smietnik, że rzucasz byle gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasiawicher Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Wybacz, niespecjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 zadzwon do działu rekrutacji i zapytaj. jest piątek powinni Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...