maciek438943 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Mam problem z rejestracja na politechnice rzeszowskiej. Chce sie zapisac na studia i wybralem kierunek Automatyke i Robotyke jako pierwsze wybor, nastpnie chcialem dodac mechatronike i mechanika i budowa maszyn jako kolejne wybory ,ale nie wiem jak bo mam napisane ze jako kierunek 1 podstawowy mam AIR a potem jest kierunek drugi ale jako rownolegly . Co robic pomocy : / czy mozna tylko dwa kierunki wybrac ? a to ze jest napisane rownolegly jak drugi kierunek to chodzi ze drugi wybor a nie ze dwa kierunki na raz, sam nwm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Równoległy oznacza studiowanie dwóch naraz. Dzwon do działu rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Też się zastanawiam. Myślałem, że można wybrać drugi kierunek alternatywny, jakbym się nie dostał na ten pierwszego wyboru. Napisz, jak będziesz coś wiedział, bo mnie to ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 Też się zastanawiam. Myślałem, że można wybrać drugi kierunek alternatywny, jakbym się nie dostał na ten pierwszego wyboru. Napisz, jak będziesz coś wiedział, bo mnie to ciekawi.. EDIT Nie ma kierunku mechatronika i budow maszyn. Plus czytałem na innych studiach jak to jest. Kierunek alternatywny możesz wybrać tylko taki, gdzie podstawowy jest na tym samym wydziale. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek438943 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 zle napisalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 I jak, zarejestrowałeś się? I chodziło ci o mechatronike czy mechanike i budowę maszyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek438943 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 to i to bo chce na trzy zlozyc , jeszcze nie, nadal jest tak samo : / , zaraz chyba bede dzownic do tych gosci od rekrutacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 To daj znać jak się dowiesz. Dużo osób pewnie też chciałoby wiedzieć. Na politechnice krakowskiej jest jasno napisane: możesz wybrać kierunek alternatywny, jak będziesz na liście rezerwowej na kierunku podstawowym, to piszesz lojalke. Proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek438943 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 dzisiaj dzwonilem nikt nnie odbieral ;\ chyba ze mozna na dwa a ten rownolegly jest jako drugi ale watpie ze co tylko na dwa kierunki mozna zlozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKurczak Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Mi sie wydaje, że alternatywny jest tylko na kierunku na tym samym wydziale. Jak wybrałeś kierunek podstawowy AiR, to mechatronika jest na innym wydziale i chyba nie możesz. Jak zarejestruje się to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...