Gabrihelle Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Zamierzam studiować niestacjonarnie i w tym czasie pracować, lecz dopiero teraz zauważyłam, że progi na studia niestacjonarne na ten sam kierunek są dużo niższe, czasem nawet o połowę niż na studia stacjonarne...Nie wiem co o tym myśleć, bo jednak zamierzam studiować żeby się czegoś nauczyć a nie po prostu to "zaliczyć" i teraz nie wiem czy studia zaoczne to pójście na łatwiznę i czy po prostu na zaoczne idą ci którzy się nie dostali na stacjonarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polerst Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Zaoczne nie będa łatwiejsze. Często przedmioty realizowane w mniejszej liczbie godzin (bo jak zmieścić cały tydzień, czasem dwa tygodnie, w jeden weekend?), a egzaminy bardzo podobne do tych na dziennych. Jeśli będziesz jednocześnie realizował praktykę kierunkową, to skończysz lepiej niż ci na dziennych - przynajmniej taka jest moja opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Progi nie określają trudności samych studiów. Są niższe bo jest mniej chętnych. Poziom może być zblizony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...