Wojtas453 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Witam, Nie jestem pewien, czy temat założyłem w odpowiednim dziale, jestem nowy na forum. Proszę o przeniesienie, jeśli dział jest nieodpowiedni. Szukam jakichkolwiek informacji na temat uczelni Wyższa Międzynarodowa Szkoła Biznesu w Warszawie. Chcę aplikować do tej uczelni na kierunek Kierunek ekonomia o specjalizacji E-biznes i przedsiębiorczość. Wybrałem tę uczelnię, ponieważ program nauczania najbardziej mi odpowiada. Miałyby być to studia niestacjonarne. Jednak mam wątpliwości, ponieważ nigdzie w internecie nie mogę znaleźć żadnych opinii oraz informacji od osób, które na tej uczelni się uczyły bądź uczą. Jest to dla mnie dość ryzykowne płacić 350zł w ciemno. Jeśli trafi tu jakaś osoba która z tą uczelnią miała styczność, bądź ktoś kto zna kogoś kto tam uczęszcza, proszę o jakiekolwiek informacje. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Nie znam tej uczelni i z tego względu bym się jej obawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas453 Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Strona i treści na tej stronie wyglądaja profesjonalnie i sensownie. Niepokoi mnie brak jakichkolwiek opinii. Obawiam się, więc próbuję zdobyć jakiekolwiek info, ale zachowam ostrożność i powstrzymam się od aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Nie zamieszkaj tutaj stron do uczelni. Kto będzie chciał to sobie znajdzie. Zrobienie strony internetowej to mamy koszt. Co z tego że wygląda profesjonalnie. Gdybym miał wydać pieniądze na prywatną uczelnie wybrałbym ta renomowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...