Karolinax97 Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Witam, w moim mieście PWSZ otwiera nowy kierunek studiów o nazwie "międzynarodowa komunikacja językowa " ze specjalizacjami: w biznesie, w turystyce oraz miedialna. Zastanawiam sie wlasnie nad wyborem tego kierunku studiow lub nad turystyka i rekreacja. Chciałam zapytać czy ktos studiuje jeden z tych kierunków i czy mógłby mi cos o nim opowiedzieć, szczególnie interesuje mnie pierwszy z wyżej wymienionych, ponieważ w internecie jest bardzo mało opini na jego temat, duzo wiecej jest o TIR. Chciałabym tez wiedzieć jaka jest perspektywa pracy po tych kierunkach. Dodam, że skończyłam technikum profilowane na technika obsługi turystycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Lepiej wybrać TiR niż jakiś dziwny kierunek. To jakaś nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolinax97 Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Godzinę temu, Łukasz napisał: Lepiej wybrać TiR niż jakiś dziwny kierunek. To jakaś nowość. A wiesz coś może szerzej na temat TIR-u? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Www.studia.net/turystyka-i-rekreacja Poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...