Adas Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Witam. Chcialbym podjac studia na SGSP lub WSOWL kierunek inzynieria bezpieczenstwa ale zdalem mature na poziomie niskim bo wszytkie przedmioty podstawowe (matematyka, polski, angielski) na poziomie okolo 50 % zas biologia rozszerzona na okolo 30 % Mam jakiekolwiek szanse ze sie dostane ? Ps.Zeby nie zakladac nowego tematu...Ktora uczelnia bedzie najlepszym wyborem jezeli chodzi o kierunek bezpieczenstwo wewnetrzne, narodowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Cześć moim zdaniem masz szansę się dostać. Obie uczelnie są ok. Powiedz tylko co chcesz po tych studiach robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 29 minut temu, Łukasz napisał: Cześć moim zdaniem masz szansę się dostać. Obie uczelnie są ok. Powiedz tylko co chcesz po tych studiach robić? Bede skladal dokumenty do policji i szkoly aspirantow psp. Przez okres studiowania zamierzam przygotowywac sie do testow sprawnosci i wiedzy. Mam nadzieje ze studia mnie odpowiednio przygotuja do tych sluzb i uzyskam odpowiednia wiedzę. Poza tym to jest to co mnie interesuje a skladajac dokumenty na kierunek ktory mnie nie interesuje tylko bede zalowal.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Oczywiście. Wybierając studia dla chęci zdobycia wiedzy i zgodnie z tym co Cię interesuje dużo zyskujesz. Trudno jednak wymagać od tego kierunku aby pomógł dostać Ci się do policji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adas Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Jeszcze mam pytanie odnosnie wyboru uczelni. Ktora z tych szkol bedzie lepszym wyborem jezeli chodzi o inzynierie bezpieczenstwa? SGSP, WSOWL czy WAT ? Bylbym bardzo wdzieczny o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 Wszystkie te 3 uczelnie są bardzo dobrym wyborem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...