nieumiemsieuczyc Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Wiadomo, że na studiach dziennych zawiera się nowe znajomości nawet do końca życia. Jak to wygląda z zaocznymi studiami? Czy ludzie chętnie nawiązują nowe kontakty? Uczył się ktoś w tym trybie i może się podzielić wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Uczyłem się w trybie niestacjonarnym przez rok. Znajomości mam do dzisiaj. Przy czym osoby które studiowały przez całe 5 lat z mojego rocznika mają kontakt że sobą i to dużo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Jedyna większa różnica w porównaniu do dziennych to wyższa średnia wieku. Wiele osób zaczyna studia zaoczne I stopnia mając 25-30 lat (czasem nawet nieco więcej), a nie zaraz po maturze. Oprócz tego wszystko bardzo podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieumiemsieuczyc Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 A coś więcej? Np jakieś związki można zawrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Pewnie. To są osoby starsze i często pracujące. Szukające stabilizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieumiemsieuczyc Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 A znasz przypadki par, które poznały się w trybie zaocznym? Kurde dopiero matury 2017 a ja zaczynam przeżywać jakby te studia miały zmienić moje życie o 180st.. Nie chodzi o związek, ale raczej coś nowego w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Będzie dużo nowego. Mój Dziekan zawsze mawiał że kobiety na studia przychodzą tylko dla przyszłych mężów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieumiemsieuczyc Opublikowano 3 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Miałeś kontakt z takimi przypadkami gdzie namiętnie gruchali sobie namiętnie w trybie zaocznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Zadajesz dziwne pytania. Już Ci odpowiedziałem że Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...