KARI Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Jestem finalistką Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Unii Europejskiej i z tego tytułu przysługuje mi zwolnienie z rekrutacji na prawo UG. Interesuje mnie właściwie jak dokładnie wygląda cała rekrutacja. Czy wyniki z matur nie są brane w ogóle pod uwagę, a co z opłata rekrutacyjną, jestem z niej zwolniona (tak jest chyba na UMK) ? Może ktoś miał podobne doświadczenia i chciałby się podzielić? :))) Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Nie powinno być opłaty rekrutacyjnej. Maturę musisz zdać bo to wymóg. O szczegóły zapytaj w dziale rekrutacji na ug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KARI Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...