BelieveMU Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Od dziecka interesuję się krajami bałkanskimi. Serbia, Chorwacja, Słowenia. Wiem że na UJ jest możliwość studiowania filologii tych języków. Jednak nie mam pojęcia ile trzeba mieć mniej więcej pkt żeby się tam dostać. Ja napisałem j.obcy na maturze na 74%. Rozszerzenie tylko 32% (porażka na całej linii). Chyba może braknąć, co? Jakie mam szansę? Studiuje to ktoś z Was? Czy ten język jest trudny? Jak sobie radzicie z cyrylicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Trudno powiedzieć. Myślę że nikt na forum nie będzie wiedział. Zapytaj w rekrutacji i daj też nam tutaj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Okej tylko czy jest potem jakaś praca po tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Pewnie że jest. Chyba że masz inna informację to się nią podziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Bierdaś Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Mam koleżanki Bałkanki - fajne dziewczyny (y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...