slakos@o2.pl Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam. Od września planuje studiować na Politechnice Rzeszowskiej na wydziele Matematyki i Fizyki stosowanej, a dokładnie Inżynierii Medycznej i moje pytanie czy jest to kierunek typowo męski czy są też kobiety ? Jak to jest z tymi proporcjami ? pytam kolegów i koleżanek starszych którzy być może studiują na tym kierunku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Na pewno nie jest to kierunek męski. Takich już praktycznie nie ma. Jest mechanika i budowa maszyn, gdzie jest więcej mężczyzn ale nie inżynieria medyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slakos@o2.pl Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Właśnie słyszałem że są sami mężczyżni w co nie chciałem uwierzyć bardzo. Czyli można powiedzieć że jest połowa na połowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Pewnie jest więcej mężczyzn, w końcu to typowa inżynieria, ale raczej nie sami. "Medyczna" przyciąga kobiety, zwłaszcza na pierwszy rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie twierdzę, że jest po równo ale jest sporo kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...