Tosiek363 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Cześć, z tego co się orientuje są dwie uczelnie oferujące taki kierunek - Uniwersytet Wrocławski - Uniwersytet w Kielcach moje pytania brzmią czy są jeszcze inne uczelnie posiadające ten kierunek? Czy ktoś może polecić którąś z wybranych uczelni i może się wypowiedzieć na temat tego kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Tylko te dwie. http://www.studia.net/militarystyka-historyczna A co Chcesz po tym robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tosiek363 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Jeśli mam być szczery sam do końca nie wiem, obecnie myślałem na wybraniem jako kierunku historii potem doszedłem do wniosku że zawsze interesowały mnie szeroko pojęte militaria więc zacząłem też myśleć nad militarystyką lub wojskoznawstem. Także powiem że jestem obecnie lekko w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Chyba bardzo w kropce. Zacznij od tego co Cie interesuje i co chcesz w życiu robić. A szczególnie po takim kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...