madelineeey Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Hej, jestem na rozszerzeniu z bilogii i chemii zawsze "chciałam" iść na kierunki medyczne. Jednak niedawno odkrylam że to nie moja droga i chcę iść na logistyke bądź transport. Czy istnieje cień szansy dostania się na te studia z takimi rozszerzeniami. Wiem że nie są one w warunkach przyjecia na studia ale znam przypadki w których na politechnike osoby dostały się z rozszerzeniem innym niż było wymagane (inny kierunek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Inaczej, na te kierunku wymagana jest rozszerzona matematyka, a to czy Cię przyjmą z podstawową matematyką zależy tylko od ilości chętnych, Na studia prywatne jak najbardziej tak. Czy utrzymasz się bez rozszerzonej matematyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Ale chyba trudniej znaleźć pracę po logistyce niż po np. stomatologii albo medycynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Liderzy się raczej nie zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Na pewno trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 To, że po czyms łatwiej zdobyc pracę, to dalekie od stwierdzenia, że po jednym wszyscy maj, a po innym nikt. Statystyka, ot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Podał przykład oderwany. Studiów medycznych do innych kierunków. A to sfera nieporównywalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 To prawda, bo po medycynie i stomatologii jest staż podyplomowy (umowa o pracę) = pracę ma 100% absolwentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Tak jak i po studiach wojskowych;) tam też praca pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...