SenserV6 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Witam, obecnie jestem studentem 1-go na Politechnice Rzeszowskiej, kierunek elektrotechnika. Na kierunek ten dostałem się kompletnie z przypadku, ponieważ próbowałem dostać się na informatykę, jednak zabrakło punktów i zostałem przydzielony na Elektrotechnikę i po prostu zostałem. Największy problem jednak jest w tym iż ta dziedzina mnie kompletnie nie interesuję ;/ W przyszłości nie widzę siebie w roli elektryka. Jestem w strasznie beznadziejnej sytuacji. Jeśli teraz zrezygnuje ze studiowania, to tak na prawdę nic mi to nie da. Stracę semestr nauki, a w rekrutacji na następny rok znowu się nie dostanę. Co robić w takiej sytuacji? Czy ciągnąć dalej to co zacząłem? Czy zrezygnować i .... no właśnie i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Po co w ogóle zgodziłes się na przeniesienie Twoich papierów na ten kierunek? Na pewno nie warto tego kontynuować. Popraw maturę i spróbuj ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Mam kolegę który podobnie jak Ty nie był zadowolony z wybranego kierunku (politologia) ale koniec końców studiujemy już 3 rok Natomiast jeżeli faktycznie Ci nie leży to zamiast się męczyć lepiej spróbować poprawić maturę, ew. wystartować na inną uczelnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...