aliszja Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Hej! Co polecacie na zaparcia? Jak sobie najlepiej uregulować pracę jelit? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Fajnie, gdyby nie były to tabletki, bo nie przepadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Suszone śliwki są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Jogurt ze śliwkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliszja Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Ale że codziennie to jeść? Te śliwki? Powiem, że tak średnio za suszonymi owocami przepadam... Może ktoś coś jeszcze stosuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Kawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia30 Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 a mi śliwki nie pomagają.. ale kawa z rana na czczo owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 ja po prostu idę do apteki i kupuję pierwszy lepszy środek, zazwyczaj to pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliszja Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Powiem Wam, że trafiłam na suplement z błonnikiem, colon i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze się sprawdza. Nie miałam czasu myśleć i gdzie go znajdę, a tak mam pewność, że codziennie zapewniam sobie odpowiednią dawkę błonnika. A w końcu czuje, że moje jelita pracuja haha Także dzięki wielkie za rady, ale jakoś się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikna108 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Właśnie zastanawiałem się nad podobną kwestią. Dzięki za ofertę i propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 W dniu 28.12.2017 o 16:41, aliszja napisał: Powiem Wam, że trafiłam na suplement z błonnikiem, colon i muszę powiedzieć, że bardzo dobrze się sprawdza. Nie miałam czasu myśleć i gdzie go znajdę, a tak mam pewność, że codziennie zapewniam sobie odpowiednią dawkę błonnika. A w końcu czuje, że moje jelita pracuja haha Także dzięki wielkie za rady, ale jakoś się udało Znam i testowałem na sobie, moja kobieta jest zwariowana na punkcie czytania składów i właśnie to kupiła na zaparcia, czasami sie przydaje wypić, mam siedzącą pracę i niestety dla jelit za dobre to nie jest, próbowałem suszonych śliwek, owsianki ale efektu aż takiego nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz00 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Śliweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...