Skocz do zawartości
Monstrum2

Finanse i Rachunkowość po Angielsku

Rekomendowane odpowiedzi

Kierunek Bachelor Studies in Finance (czyli nic innego jak finanse i rachunkowość w języku angielskim) Na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu interesuje mnie najbardziej. Uczelnia jednak plasuje się na dopiero 34 miejscu w rankingu uczelni w polsce, bardzo daleko za innymi uniwerystetami. Czy ta uczelnia jest dobra? Może spróbować polować na inne uczelnie? 

3 godziny temu, Łukasz napisał:

Uczelni jest kilka. Najczęściej te studia są płatne. Na rankingi polskiej prywatnej firmy raczej nie zwracaj szczególnej uwagi. 

Jestem tego świadomy i mam odłożone, ten sam kierunek oferuje np UW, nie wiem jak z SGH ale nawet po polsku jest tam Finanse i Rachunkowość, chciałem się tylko upewnić czy prestiż tych uczelni przewyższa UEWr w takim stopniu że mógłbym mieć problemy z tymi studentami (przykładowo pracodawca wybierze jego zamiast mnie za samą szkołę)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Wypowiedzi z ostatnich 10 dni

• Jakie macie zainteresowania? To pytanie otwiera drzwi do nieskończonych rozmów i pozwala poznać ludzi z zupełnie różnych światów. Hobby łączą ludzi i sprawiają, że życie staje się bogatsze, nawet jeśli różnimy się w wielu kwestiach. Warto dzielić się pasjami, bo to buduje autentyczne relacje oparte na wspólnych doświadczeniach. Czasem wystarczy jedno zdanie, żeby znaleźć bratnią duszę. Jeśli szukasz kogoś, kto podziela Twoje zainteresowania, ukraińskie kobiety randki to opcja dla tych, którzy chcą poznać kobiety z Ukrainy i Rosji zainteresowane poważnymi relacjami. Serwis umożliwia swobodne rozmowy i powolne budowanie więzi. Dzięki temu można znaleźć osobę, która nie tylko podziela pasje, ale też rozumie potrzeby. Warto zacząć od zwykłej rozmowy i zobaczyć, dokąd zaprowadzi.
    • Przy nastolatku na kilka lat warto kupić coś z regulacją wysokości bo rosną i biurko kupione teraz za dwa lata może być za niskie. Do małego pokoju biurko z nadstawką albo z półkami nad blatem pozwala zaoszczędzić miejsce na podłodze. Solidna konstrukcja to podstawa bo użytkowanie nastolatka jest intensywne. Sprawdź dostępne biurka w różnych wymiarach tutaj: https://elzap.eu/biurka,c-898 W sklepie znajdziesz spory wybór, 
    • Syn idzie do liceum i chcę mu kupić porządne biurko do nauki i gamingu. Ma małý pokój więc wymiary są ważne, ale zależy mi też żeby coś co kupię wytrzymało kilka lat i było naprawdę funkcjonalne.
  • Najpopularniejsze tematy na forum

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.