Monstrum2 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Kierunek Bachelor Studies in Finance (czyli nic innego jak finanse i rachunkowość w języku angielskim) Na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu interesuje mnie najbardziej. Uczelnia jednak plasuje się na dopiero 34 miejscu w rankingu uczelni w polsce, bardzo daleko za innymi uniwerystetami. Czy ta uczelnia jest dobra? Może spróbować polować na inne uczelnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Uczelni jest kilka. Najczęściej te studia są płatne. Na rankingi polskiej prywatnej firmy raczej nie zwracaj szczególnej uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monstrum2 Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 3 godziny temu, Łukasz napisał: Uczelni jest kilka. Najczęściej te studia są płatne. Na rankingi polskiej prywatnej firmy raczej nie zwracaj szczególnej uwagi. Jestem tego świadomy i mam odłożone, ten sam kierunek oferuje np UW, nie wiem jak z SGH ale nawet po polsku jest tam Finanse i Rachunkowość, chciałem się tylko upewnić czy prestiż tych uczelni przewyższa UEWr w takim stopniu że mógłbym mieć problemy z tymi studentami (przykładowo pracodawca wybierze jego zamiast mnie za samą szkołę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Prestiż uczelni ma wpływ na pracodawców ale większy wpływ ma to czy masz doświadczenia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...