miszczu Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Hej, Jestem Janek,miło mi was poznać jestem z Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byćkobietą Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jestem Marika, jestem tegoroczną maturzystką, wiem już na co chcę iść i chętnie Wam o tym opowiem, ale też poczytam co macie do powiedzenia Lubię ludzi mających własne zdanie i stanowisko, lubię sie takimi otaczać, w życiu realnym Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berry Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 witam, nazywam się Jolka, jestem z Podkarpacia, na studia wybrałam Kraków. to forum może się okazać pomocne, miło was poznać i poczytać, co macie do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gomicz Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Również witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kasia7 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 witam wszystkich,jestem Kasia i pochodzę z Poznania,jeszcze nie studiują,więc dopiero przymierzam się do wyboru studiów. Głównie interesuje mnie taniec więc najchętniej poszłabym w kierunku instruktora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulina6 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam wszystkich! Mam na imię Paulina i mieszkam z poznan.studia.net. Obecnie chodzę do technikum ekonomicznego i szukam odpowiedniego kierunku studiów dla mnie ;P Mam nadzieje że mi to forum pomoże ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A_leksandr_A Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Hej hej, Jestem Ola. Chciałabym studiować nanotechnologie w Karkowie, ale pochodze z małego miasta i nie jestem pewna czy "przezyje" w Kraowie. Mam nadzieje, ze osoby z Krakowa pomoga mi i troche opowiedza o zyciu tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPQR Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Hej Mam na imię Patrycja. Jako, że za dwa miesiące matura, na drugie imię mam Panika - miotam się pomiędzy wyborem uczelni w Krakowie i Warszawie, pomiędzy inżynierią biomedyczną, mechatroniką, automatyką i robotyką... Będę więc wdzięczna za każdą pomoc i wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...