Łukasz Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witajcie na naszym Forum. Forum, które tworzymy Wszyscy Nazywam się Łukasz i co prawda studia skończyłem rok temu, ale może dzięki temu będę dysponował wiedzą i doświadczeniem, którym chętnie się podzielę. Zapraszam Wszystkich do korzystania z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lilianka Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 siemka Jestem Lila i trafiłam tu całkiem przypadkowo. Jestem z Gorzowa, ale teraz próbuję swoich sił w poznan.studia.net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Cześć, Mam na imię Natalia i trafiłam tutaj szukając studiów podyplomowych w swojej okolicy z logopedii i audiologii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Cześć! Ja też już właściwie skończyłam studia jedne i drugie, ale moja edukacja pewnie się na tym nie skończy Służę więc radą i swoim doświadczeniem, a i sama chętnie się czegoś dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Patryk,jestem z Sopot i studiuję na Politechnice Gdańskiej - teraz idę na 3 rok. Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterweb Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 witam was serdecznie mam na imie Matuesz mam 26 lat. Mieszkam w Lublinie. Studia to moja droga życia ;-) bo można przeżyć dosłownie wszystko, tam wszystko jest możliwe strefa Podyplomówki z marketingu i Podyplomówki z zarządzania (ogólnie) w stronę administracji. Kursy informatyczne(w trakcie),kursy corel,autocad,gimp.Jak i pisanie PHP,Mysql,CSS,HTML i takie tam maleństwa. moim marzeniem jest instalacja windowsów na komputerach takich jak nasa itp. Ogólnie nie windows tylko tam idzie co innego już. byliśmy na wymianie w USA Spoko klimat, ale pokazali nam tylko kilka bydynków (nie wpuszczono)nas ta, pewnie grali w CEESEA przez lana i pobierali pliki z wrzuty żarttttt pozdro wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witaj Mateusz:) Cieszę się, że do nas dołączyłeś Mam jednak jedną prośbę - kolor czerwony - tylko dla adminów i moderatorów:) Popraw wpis:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz87 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hej mam na Imię Damian urodzilem się i mieszkam w Piotrkowie Tryb, nie opodał łodzi , nic nie studiuje(jeszcze) ale mam ogromne zaintersowania , przede wszystkim informatyka , sport podróże i wiele wiele innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strider89 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Cześć, mam na imię Łukasz i jestem z Piotrkowa Trybunalskiego, ale większość czasu spędzam we Wrocławiu gdzie studiuję dziennie na Politechnice Wrocławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagdaKa Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 W takim razie i ja witam wszystkich;) Z tej strony Magda- absolwentka politologii i studentka dziennikarstwa z UAM w Poznaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melati Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Hej na imie mam Marta ,jestem z okolic Piotrkowa Tryb. mam 36 lat i studiowałam Ekonomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witajcie, mam na imię Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Z tej strony Aśka z Warszawy. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tartowy6 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Cześć, jestem Paweł i jestem z lubelskiego, ale na studia wybieram się do Warszawy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia14k Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Marysia, jestem z Łowicza, ale studiuję w poznan.studia.net architekturę i urbanistykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Hello wszystkim, tu Patrycja. Wybór studiów dopiero przede mną. Mam nadzieję, że wasze opinie i rady na forum pomogą mi w podjęciu tej życiowej decyzji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donia Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Dominika znajomi mówią mi "Donia" lub "Siksa" Jestem na drugim roku studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Dominika znajomi mówią mi "Donia" lub "Siksa" Jestem na drugim roku studiów Witam imienniczkę Na mnie w dzieciństwie mówili Donia i jakoś tego nie lubiłam... do tej pory zdarza się mojej siostrze tak mnie nazwać. Ale Dominika to długie imię i dość trudne do skrócenia, żeby brzmiało to ładnie. Do zobaczenia w jakimś wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mia8899 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Hej:) Mam na imię Magda i stiudiuję Dziennikarstwo i Komunikację społeczną na Uam, gdzieś tam na górze mignela mi moja imienniczka i do tego osoba studiujaca to co ja:D Milo mi Was poznac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aga Zet Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ja mam na imię Agnieszka, studia zaczęłam na SGHu i tam spędziłam 3 piękne lata, działając też w NZSie (organizacji, którą wszystkim polecam). Pod koniec 2 roku odebrałam maila na grupie mailingowej o możliwości studiowania w Niemczech i stwierdziłam "co mi tam! a nuż się uda". Tym sposobem wylądowałam na stypendium w Kolonii Z racji tego, że niewiele osób wie, jak wiele wokół nich jest możliwości, by się rozwijać (oferowanych czy to w kraju czy za granicą), to postanowiłam poinformować Was o moim programie stypendialnym w wątku "Studia zagraniczne" jak macie jakieś pytania dot. działania w organizacjach studenckich, SGHu, programu stypendialnego, na którym jestem, czy studiowania za granicą to piszcie śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czornydanio90 Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Siema - tu Daniel z okolic Częstochowy, a obecnie student II roku medycyny w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Каля Лиза Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Hej:) Mam na imię Karolina jestem z Nowego Sącza:) obecnie uczęszczam do LO w Sączu i jestem w klasie maturalnej. Jeśli chodzi o studia to co tydzień mam inny pomysł na życie i trudno jest mi się określić dokładnie. Jak już mi kolega powiedział jestem nieogarnięta. Pozdrawiam Was wszystkich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam, mam na imię Piotr, student PWR, Wydział Mechaniczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiriis Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Witam , mam na imie Krystian. Jestem zainteresowany kierunkami takimi jak Kierunek ekonomia , Podyplomówki z marketingu i zarzadzanie , wg. mnie najleprze kierunki. Chcialbym studiowac w Warszawie ale zapraszam do Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue DragonFly Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam Mam na imię Gosia. Jestem z dolnego śląska. Studiuję Ochronę Dóbr Kultury na UMK w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...