Maturzystka2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Siedzę od tygodni nad zadaniami z matmy i mam ochotę wrzeszczeć z rozpaczy. Jak nie wykuję na pamięć całego zadania - nie jestem w stanie napisać w czasie przewidzianym na maturę. To jakaś bzdura ta obowiązkowa matura z matmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 No łatwo nie jest, na pewno. Myślałaś nad korkami z matmy? Nie macie jakiś zajęć przygotowujących do matury? Dużo pracy przed Tobą, a z czym masz największe problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Przyznam szczerze, że gdybym miała teraz matme na maturze byłabym w tym samym miejscu co Ty, nie przejmuj się. Pomyśl o tym,że Ty już pracujesz i masz jeszcze 5 miesięcy a inni jeszcze nic nie robią. Praca przed Tobą, dobrze, że teraz masz te problemy a nie za 4 miesiące, jest czas na nauczenie się tych zadań. Moja propozycja to zrobić sobie plan i powoli go realizować, małymi krokami nie myśląc o ogromie materiału. Powoli realizować małe zadania, które poprowadzą Cię do celu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Oj, wyczuwam panikę, a ona jest teraz Twoim największym wrogiem. Spokojnie, jeśli teraz się weźmiesz do roboty, to dasz radę. Wypisz sobie z czym masz największe problemy i skup się na tym. Jeśli rozumiesz zadania, a Twoim problemem jest czas, to trening powinien wystarczyć. A jeśli nie rozumiesz jakich zagadnień, to chyba najlepszym rozwiązaniem będą korepetycje. Ja nie zdawałam matury z matmy, ale gdybym musiała, to na pewno potrzebowałabym korków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostkapz Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Weź sobie korki z matmy i dasz radę. Jak poprzednicy, wypisz sobie to z czym masz problemy i tego się bardziej ucz, ale pamiętaj także o pozostałych rzeczach, zadaniach. I wzory to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...