Domaa Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam Stoję obecnie przed problemem, którą uczelnię mam wybrać. Ciężka sprawa. Nie wiem która uczelnia cieszy się dobrą opinią w Warszawie, gdzie można ,,normalnie'' studiować zaocznie. Interesuje mnie kierunek Finanse i Rachunkowość. Podzielcie się swoimi doświadczeniami ze studiów na poszczególnych uczelniach. Jak wygląda rekrutacja i czas studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Tutaj masz wszystkie uczelnie w Warszawie oferujące ten kierunek. http://warszawa.studia.net/finanse-i-rachunkowosc Pewnie Łazarski, Koźmiński to najbardziej renomowane uczelnie niepubliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Też polecam te dwie Uczelnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...