Miłosz Szkudlarski Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Sylwester to nie tylko coroczna okazja do spędzenia miłego wieczoru w towarzystwie znajomych, ale także moment, w którym tysiące ludzi składają rozmaite postanowienia noworoczne. Każdy chce bowiem coś zmienić w swoim życiu, prawda? Niestety, większość z naszych postanowień nie wytrzymuje próby czasu i już po kilku tygodniach zapominamy o nich... Ile już razy postanowiłeś rzucić palenie? Od ilu lat zabierasz się za regularną lekturę książek? Na jak długo wystarcza Ci motywacji do biegania czy chodzenia na siłownię? Odpowiedz na kilka naszych pytań i przekonaj się sam czy w tym roku dasz radę dotrzymać wszystkich swoich postanowień. Kliknij tutaj: http://www.studia.net/testy-i-quizy/7867-czy-dotrzymasz-wszystkich-postanowien-noworocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amandka Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 ja juz nawet nie robię postanowien bo przeważnie jednak nic z nich nie wychodzi... poza tym raczej postanawiam coś w stylu zdam maturę, pojadę w góry, odwiedzę dawna kolezankę na Mazurach niż jakies regularne rzeczy typu siłownia albo czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ja wzięłam się za siebie i nie jem w ogóle słodyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackcat Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Nie bawię się w postanowienia noworoczne, jeśli naprawdę coś chcę osiągnąć lub z czegoś zrezygnować decyduję się w dowolnym momencie, a w nowy rok wolę się dobrze bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliszja Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jak narazie bardzo słabo mi idzie, ale czas to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...