KamilaWro Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Cześć Powoli zbliża się sesja i znów mnie to dopadnie..podczas sesji dopada mnie ogromny stres, przez który nie mogę spać. W głowie mam tylko wyniki egzaminów, nic mnie nie interesuje...Najchętniej zamknęłabym się w czterech ścianach i zakuwała bez końca. Wykańcza mnie to. Macie jakieś pomysł jak ten stres można pokonać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Temat wałkowany wiele razy poszukaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aczoks Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Meliska da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrest2104 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Każdy ma inny sposób na radzenie sobie ze stresem - przede wszystkim trzeba sobie uświadomić, ze niezdana sesja to nie jest koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...