eamilkaa Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Hej wszystkim, mam pytanko. Chodził ktoś z Was w trakcie studiów do jakieś szkoły policealnej? Chciałam sobie zrobić dodatkowe kwalifikacje ale nie wiem która szkoła jest najlepsza. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Raczej odradzam. Lepiej doszkolić język, zrobić kursy, studia podyplomowe czy iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eamilkaa Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 No tak, tak. Ale niestety nie stać mnie na kursy ani szkołę podyplomową dlatego myślałam o jakiej policealnej. A angielskiego nauczyłam się sama wiec tu nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Szkoda czasu. Jak nie masz kasy to lepiej iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eamilkaa Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Średnio satysfakcjonuje mnie praca na taśmie albo w supermarkecie. Ktoś coś na temat szkoł policealnych może powiedzieć? Która jest najlepsza? bo wybór jest spory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Po policealnej nic więcej nie będziesz mogła osiągnąć, szkoda czasu. Lepiej zdobywać doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...