Kartm Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Witajcie. Interesuję się informatyką, z matematyki i fizyki nie jestem najgorszy, a angielski rozszerzony chcę wybrać dlatego, że moim zdaniem przydaje się on w informatyce i łatwo go przyswajam. Mam zamiar wybrać profil mat-inf-ang w liceum, a później udać się na studia informatyczne do Uczelnie we Wrocławiu. Kolega doradzał mi mat-fiz-inf i mówił, że matura z studia.net/informatyka jest bardzo trudna i dlatego przydałaby się fizyka. Czy waszym zdaniem profil mat-inf-ang to dla mnie dobry wybór? Bardzo jest fizyka potrzebna? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Wybór profilu w LO nie determinuje niczego. Spokojnie idź na rozszerzony angielski. Do czasu studiów masz jeszcze sporo czasu i wiele może się zmienić. Najważniejsza będzie matematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kartm Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 1 minutę temu, Łukasz napisał: Wybór profilu w LO nie determinuje niczego. Spokojnie idź na rozszerzony angielski. Do czasu studiów masz jeszcze sporo czasu i wiele może się zmienić. Najważniejsza będzie matematyka Ok, dziękuję. To chyba tyle W razie pytań będę pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 W razie co pisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...